Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

GMP Melanotan II Legit Peptide Hormonen CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Klantenoverzichten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu

GMP Melanotan II Legit Peptide Hormonen CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien

GMP Melanotan II Legit Peptide Hormonen CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien
GMP Melanotan II Legit Peptide Hormonen CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien GMP Melanotan II Legit Peptide Hormonen CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien

Grote Afbeelding :  GMP Melanotan II Legit Peptide Hormonen CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (whatsapp+8618971485175)
Merknaam: VKD
Certificering: ISO9001,SGS,GMP
Modelnummer: 121062-08-6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: contact Allen whatsapp:+8618971485175
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak + karton
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoins
Levering vermogen: 100KG/Month

GMP Melanotan II Legit Peptide Hormonen CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien

beschrijving
Hoog licht:

Melanotan II Legit Peptide Hormonen

,

GMP Legit Peptide Hormonen

,

121062-08-6 Menselijk de Groeihormoon van Bodybuilding

Om het even welke behoefte pleace contacteert Allen:

Whatsapp: +8618971485175

E-mail: allenraws0437@gmail.com

 
Gedetailleerde Productomschrijving
CAS: CAS: 121062-08-6 Opslagtemperaturen: -20°C
MF: C50H69N15O9 Mw: 1024.18
Dichtheid: 1.43 Oplosbaarheid H2O: 5 Oplosbaar mg/ml,
Hoog Licht:

peptides van het de groeihormoon

,

bodybuilding anabole steroïden

 

 

Productnaam: Melanotan II

Productdetails:

 

Productnaam Melanotan II
Chemische Naam Melanotan, Melanotan II, MT, MTII, MT-II, MT2, MT-2,
CAS Number 121062-08-6
Moleculaire Formule C50H69N15O9
Molecuulgewicht 1024.18
specificatie 10mg/vail
Analyse 99.5%
Verschijning Wit poeder

 

 

Beschrijving:

 

Melanotan kan naar één van twee afzonderlijke peptides verwijzen: Afamelanotide, oorspronkelijk onder namen „melanotan-1“ of „Melanotan I“ voor huid het looien, een drug in proeven in implant vorm als profylactische behandeling voor een reeks van licht wordt ontwikkeld beïnvloedde momenteel huidwanorde en de potentiële preventative agent die van huidkanker.

Melanotan II (ook als MT-II of MT-2 wordt bekend) is een injecteerbaar die peptide hormoon wordt om het looien te bevorderen. gebruikt die MT-II de werken door alpha- -alpha--melanocyte receptoren te bevorderen, die vorming van melanine in antwoord op zonblootstelling bevordert. Wanneer een wezenlijk bedrag van MT-II binnen recent „geheugen“ van de huidcellen is genomen, looit een individu alsof hij een genetisch donkerder type was.

Melanotan II, een drug als huid looiende die oorspronkelijk agent wordt, maar later als potentiële behandeling voor seksuele dysfunctie wordt onderzocht ontwikkeld die

Melanotan 2 (ook als Melanotan II wordt bedoeld) is een synthetisch veroorzaakte die variant van een peptide hormoon natuurlijk in het lichaam wordt geproduceerd dat melanogenesis bevordert, een proces verantwoordelijk voor pigmentatie van de huid die. Dit peptide hormoon, genoemd bevorderende hormoon alpha--Melanocyte of MSH, activeert bepaalde melanocortinreceptoren tijdens het uitoefenen van zijn gevolgen. MSH oefent namelijk ook machtige invloed over lipidemetabolisme, eetlust, en seksueel libido via deze melanocortinreceptoren uit. Dientengevolge, is Melanotan 2 in studies getoond om eetlust tentoon te stellen repressief, lipolytic, en libido-verbetert gevolgen naast het bevorderen van huid het looien. Melanotan 2 is onderzocht uitgebreid voor gebruik in het beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling van zonlicht toe te schrijven aan zijn melanogenesis-bevorderende eigenschappen.

Bovendien, zijn Melanotan 2 en een gelijkaardige synthetisch veroorzaakte die variant, als PT-141 wordt bekend, bestudeerd uitvoerig als potentiële remedie voor de behandeling van seksuele dysfunctie; specifiek, mannelijke erectiele dysfunctie.

 

 

Toepassing:

 

Een paar synthetische analogons van α-MSH zijn onderzocht voor hun duidelijke photoprotective gevolgen tegen ultraviolette (UVdie) straling van de zon, namelijk Melanotan (afamelanotide) en Melanotan II, als Melanotan 2 wordt bedoeld. Bremelanotide, een ander analogon van α-MSH gelijkend op Melanotan 2, is momenteel in ontwikkeling voor de behandeling van seksuele dysfunctie. Elk van deze melanotan peptides hebben beduidend grotere kracht dan α-MSH, maar met distinctieve selectiviteitspeptide profielen.

 

Melanotan II vereist efficiënt het cumulatieve doseren om te zijn. Afhankelijk van het individu, zal de nodig cumulatieve dosis typisch van 10 tot 40 mg zijn, met eerlijkere individuen die gewoonlijk bedragen vereisen op het hogere eind van de waaier. Afhankelijk van het totale nodig bedrag en het dagelijkse doseren geschikt voor het individu, zullen MT-II injecties minstens met een week voorafgaand aan een behoefte moeten beginnen aan het betere looien. Typischer, zou MT-II gebruik minstens met een maand voorafgaand aan dergelijke behoefte moeten beginnen.
Melanotan II kan ook op een gecirkelde basis worden gebruikt om betere capaciteit te handhaven te looien. Verder, kan Melanotan II bij gelegenheid voor prosexual effect worden gebruikt.

Voor een bodybuilder die op stadium van plan zijn te concurreren, is er een aanzienlijke hoeveelheid tijd en aandacht aan toegewijd detail alvorens zij klaar zijn te concurreren. Gespierd en bepaald zijn wordt omhoog slechts benadrukt door aardige tan om lijnen en definities pop uit te maken en duidelijker aan kijkers en rechters te worden. Ga heptapeptide Melanotan II in, nu kunnen de bodybuilders tegen over blootstelling aan de zon eigenlijk beschermen terwijl het opvoeren van melanine. Dit resulteert in een donkerdere en meer gelooide teint. Wanneer Melanotan II aan een peptide protocol leidend aan een show wordt toegevoegd, zal het melanineniveaus opvoeren, resulterend in looierhuid; bovendien zal het vette verlies en spierhardheid verhogen.

 

Legit Peptide Hormonen melanotan-Ii CAS 121062-08-6 voor Huid het Looien en Mannelijke Seksuele Dysfunctie

 

 

COA:

 

PUNT SPECIFICATIE
Verschijning Wit Kristallijn Poeder
Analyse ≥99%
Heavy metallen ≤10ppm
Arsenicum ≤1ppm
Lood ≤3ppm
Mercury ≤0.1ppm
Cadmium ≤1ppm
Totale Plaattelling ≤1000cfu/g
Gist & Vorm ≤100cfu/g
E.Coli Verbied
Salmonella's Verbied
Conclusie Het product is met de norm in overeenstemming.

 

 

Voordelen:

 

De wetenschappelijke studie over dierproefonderwerpen heeft bepaald dat Meanotan II capaciteit om een uptick in de uitdrukking van melanine te veroorzaken het kan mogelijk toestaan om een zeer belangrijke speler te zijn in het verminderen van de waarschijnlijkheid van de ontwikkeling van huidkanker. De belangrijkste reden achter deze gedachte komt uit de peptide capaciteit om de afscheiding zonder de schadelijke effecten van ultraviolette stralen te veroorzaken die deel van het proces uitmaken. Dat zei men zou moeten opmerken dat de studies erop wijzen dat peptide niet de meest deadliest vorm van huidkanker zou kunnen verhelpen, kwaadaardige melanoma, omdat die bepaalde vorm van kanker door de indirecte schade en niet de blootstelling van DNA aan ultraviolette stralen wordt veroorzaakt.

 

De gevolgen van Melanotan twee draaien rond niets meer dan het looien en mogelijke erectiele dysfunctiehulp. Donkerdere en diepere tan kan in een paar dagen (aanmatigende men looit ook) worden opgemerkt en zou opmerkelijke resultaten in een paar weken moeten veroorzaken. Langere gebruikt MT-2 donkerder hij zal krijgen.

De gevolgen van Melanotan II voor erectiele dysfunctie vergen ongeveer 4-6 uren om van kracht te worden en zouden 6-12 uren afhankelijk van individuele reactie moeten duren. De timing is belangrijk indien met deze bedoeling gebruikt. Nochtans, zijn er die die klein dagelijks aan elke andere dagdosissen lopen om een onderhoudshulp te verstrekken, maar dit kan aan de huid problematisch blijken als niet zorgvuldig.

 
 
Dosering en Gebruik:
 
De injectie is typisch slechts eenmaal per dag, maar waar een persoon de eerst drug probeert en tolerantie beoordeelt, kan de injectie in twee kleinere bedragen per dag worden verdeeld.
De typische doseringswaaier is 0,5 tot 2,0 mg/dag, met een aangewezen waaier van 0,5 tot 1,0 mg/dag. Nochtans, is het best aan eerst beoordeelt tolerantie tegelijkertijd met het lagere doseren van 0,25 mg.
Na reconstructie, zou een Melanotan II flesje bij voorkeur volledig binnen 30 dagen moeten worden verbruikt. Voorafgaand aan reconstructie, zou MT-II in de ijskast of de diepvriezer moeten worden opgeslagen, maar het is aanvaardbaar voor het om zonder koeling worden verscheept.
Het gebruik zou over het algemeen moeten worden beëindigd als MT-II, in het individuele geval, oorzakenproblemen met de verhoogde groei, aantal, of duisternis van mollen.
Melanotan II effect is vrij langdurig. Het kan zelfs het geval zijn dat het een jaar of meer voor het effect van een cyclus om grotendeels vergt te verdwijnen. Het gebruik van onderhoudscycli kan effect voor onbepaalde tijd handhaven. Als vuistregel, vereist het onderhoud typisch ongeveer 2 tot 3 keer zo veel MT-II per jaar zoals voor de eerste cyclus werd vereist. Dit kan of als een totaal van 2 tot 3 gedaane cycli per jaar op dezelfde manier als de aanvankelijke cyclus, of meer frequent het doseren patroon worden genomen die dit totale bedrag van MT-II per jaar verstrekken.
 
Als elke peptide die wij tot zover hebben besproken, te herinneren gelieve dat peptides in de vorm van een wit gevoelig poeder komen en uit licht in een koele droge plaats zouden moeten worden opgeslagen. Alle peptides moeten met bacteriostatisch die water of natrium-chloride specifiek worden opnieuw samengesteld voor injecties wordt gebruikt. om Melanotan II te gebruiken effectief, moet u uw huidtype begrijpen. Om dingen eenvoudig te houden, kunnen wij doorgaan en huidtypes breken in drie categorieën.
 
Huidtype 1: Zeer eerlijke huid, nooit tans. Dosering: 50-60mgs of 5-6vials.
Huidtype - 2: De eerlijke huid, brandwonden maar looit soms. Dosering: 30-40mgs of 3-4 flesjes.
Huidtype 3: De middelgrote huid, brandt soms en altijd tans. Dosering: 20mgs of 2 flesjes.
Voorbij dat, als uw pigmentatie reeds natuurlijk olijf of donkerder is, zult u minder Meanotan II voor uw het looien behoeften moeten gebruiken. De tan resultaten aan blootstelling aan zonlicht en UVstralen worden gekoppeld zouden een gebruiker al zomer of door een seizoen moeten duren dat.

 

 

ONZE ADWANTAGE:

 

1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: U.S norm
2) Alle Purity≥99.8%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.


2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 8 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99.8% van de douanepas
4)Wij verstrekken re-schipbeleid.
5) Wij hebben pakhuis in Australië, Canada en Engeland, hebben wij hopen van voorraad in het pakhuis, kunnen aan u direct van ons buitenlands pakhuis verschepen!
3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De eis van vergaderingsklanten is onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

Verwante Peptide:

 

Productnaam Specificatie
MGF 2mg/vial
PINmgf 2mg/vial
CJC-1295 DAC 2mg/vial
Cjc-1295 2mg/vial
PT-141 10mg/vial
MT-1 10mg/vial
MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial
Ghrp-6 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Oxytocin 2mg/vial
TB500 2mg/vial
BPC 157 2mg/vial
176-191 2mg/vial
Triptorelin 2mg/vial
Tesamorelin 2mg/vial
Gonadorelin 2mg/vial
Gonadorelin 10mg/vial
DSIP 2mg/vial
Selank 5mg/vial

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Cameron

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)