Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Klantenoverzichten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu

HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse

HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse
HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse

Grote Afbeelding :  HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (whatsapp+8618971485175)
Merknaam: VKD
Certificering: ISO9001,SGS,GMP
Modelnummer: 176-191
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: contact Allen whatsapp:+8618971485175
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak + karton
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoins
Levering vermogen: 100KG/Month

HGH-van het het Hormoongewicht van de Fragment 176-191 Menselijke Groei het Verlies99% Analyse

beschrijving
Hoog licht:

HGH-Hormoon van de Fragment 176-191 het Menselijke Groei

,

GMP Menselijk de Groeihormoon

,

HGH-Fragment 176-191 Peptide

Om het even welke behoefte pleace contacteert Allen:

Whatsapp: +8618971485175

E-mail: allenraws0437@gmail.com

 
 
Gedetailleerde Productomschrijving
Productnaam: HGH-Fragment 176-191 Verschijning: Wit Poeder
Pak: Gebotteld Gebruik: Spier het Bereiken
Verzendwijze: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz. Kleur: Wit
Hoog Licht:

farmaceutische actieve ingrediënten

,

farmaceutische fijne chemische producten

 

 


Snel Detail

Productnaam HGH-Fragment 176-191
Synoniemen HGH 176-191, Fragment 176-191, Menselijk de Groeifragment
Opeenvolging H-Tyr-Leu-Arg-Ile-Val-Gln-Cys-Arg-Ser-Val-Glu-Gly-Ser-Cys-Gly-Phe-OH
Categorieën Peptide; Menselijke de Groeipeptide
Verschijning Wit Gevriesdroogd Poeder
Zuiverheid 99% door HPLC
Specificatie 2mg/vial
Oplosbaarheid Oplosbare stof in water (Beter steriel water)
Identiteit (esi-lidstaten) 1817.1±2.2
Opslag Gevriesdroogd Fragment 176-191 is stabiel bij kamertemperatuur 90 dagen, nochtans zou het in een diepvriezer onder -8℃ voor om het even welke lange periode van tijd moeten worden opgeslagen. Na het opnieuw samenstellen van Fragment zou 176-191 bij temperaturen moeten worden gekoeld om 36 F. niet te overschrijden.
Functie 1. Verbeterde menselijke seksuele prestaties
2. Haarhernieuwde groei
3. Beter cholesterolprofiel
4. Verminderd lichaamsvet, gewichtsverlies
5. Superieure immune functie
6. Grotere hartoutput
7. Verhoogde spiermassa

HGH-Fragment 176-191 Peptide Hormoon van de de Analyse het Menselijke Groei van het Gewichtsverlies 99%

 

 

Toepassing
HGH-fragment 176-191 bevordert lipolysis en verbiedt lipogenesis beide Engelse vivo/en vitro. Fragment 176-191 heeft geen effect bij de groei of de insulineweerstand, in tegenstelling tot de volledige molecule van GH getoond. Dit is het nieuwste, krachtigste fragment van GH op de markt. De studies hebben aanhoudend fatloss, streefden direct naar vetweefsel getoond.

 

Men heeft getoond dat de fat-reducing gevolgen van GH om door een klein analoog gebied van het c-Eindpunt eind van de molecule van GH schijnen worden gecontroleerd. Dit gebied bestaat uit aminozuren 176-191, dus de naam. Dit peptide fragmentwerk door de manier na te bootsen natuurlijke hGH vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op de bloedsuiker of groei regelt die met ongewijzigde hGH worden gezien.

 

 

 

Beschrijving
Het HGH-Fragment is een gewijzigde vorm van aminozuren 176-191 bij het c-Eindgebied van het menselijke de groeihormoon (HGH). De studies hebben aangetoond dat het door de manier werkt na te bootsen natuurlijke HGH vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op insulinegevoeligheid (bloedsuiker) of celproliferatie regelt (de spiergroei) die met ongewijzigde HGH worden gezien. Als ongewijzigd GH, bevordert HGH-fragment 176-191 lipolysis (het opsplitsen van vet) en verbiedt lipogenesis (de vorming van vetzuren en andere lipiden in het lichaam).


Het de groeihormoon in het lichaam wordt vrijgegeven op een pulserende manier. Men heeft aangetoond dat dit patroon de groei bevordert. Slijmachtig kan hopen van de groeihormoon zeer eerder snel samenstellen die het in zowel een gebeëindigde als onvolledige vorm opslaat. De volwassenen ervaren zelden de impulsen van het de groeihormoon die volledig deze opslag uitputten. Aangezien wij ouder worden verliezen wij niet de capaciteit om hopen van de groeihormoon tot stand te brengen en op te slaan, eerder ervaren wij een verminderde capaciteit om hun versie te instrueren. De impuls van het de groeihormoon wordt in een golf met de trog gemeten die "uit" of de niet-afscheiding van de groeihormoon en de kam die "aan" of het hoogste punt tijdens de afscheiding van het de groeihormoon zijn zijn.

 

Het volume van de groeihormoon dat in het lichaam wordt vrijgegeven kan niet behoorlijk bij het beleid van synthetisch de groeihormoon om de reden dat worden vergeleken een reeks gedragskenmerken verbonden aan natuurlijk de groeihormoon van die van synthetisch de groeihormoon verschilt. Daarom is proberen om een natuurlijk de groeihormoon aan een synthetische gelijkwaardigheid van het de groeihormoon te vinden niet zeer productief omdat uiteindelijk wat waarschijnlijk het belangrijkst is is: De hoeveelheid en de kwaliteit van intracellular signalerende gebeurtenissen en de graad waaraan het de groeihormoon spier igf-1 van plaatselijk (ter plaatse) geproduceerd/gebruikte autocrine/paracrine & post-oefening zijn las verschillende MGF bevordert.

 

HGH-fragment 176-191 moet 12,5 keer sterker zijn dan menselijk de groeihormoon (HGH) voor gewichtsverlies dan standaard menselijk de groeihormoon (HGH).

 

 

 

HGH-Fragment 176-191 effect
Naast direct bevorder de vermindering van vet, de rol van HGH Frag 176-191 niet teveel argument. De individuen zijn sneller meer gemetaboliseerd en de bestaande vette brandwonden. Is met deze bedoeling, het dan beter conventioneel Hg? Dit is een moeilijke te beantwoorden vraag. Sommige gegevens wijzen erop dat het sterkere of meer aangewezen keus is. Als de vette vermindering de enige zorg is, is het gerechtvaardigd om dit fragment door de vorm te kiezen. Als het probleem van de bloedglucose moeilijk om met HGH is te controleren, is het zinvol proberen om het fragment opnieuw te geven. Nochtans, wanneer u zich alleen op fragmenten baseert, zult u ook de talloze voordelen van Hg bijna van de hand doen. De terugwinning, het sterkere immuunsysteem, het helen van en alle relevante anti-veroudert eigenschappen, op deze basis, HGH zijn altijd een betere keus.

HGH-Fragment 176-191 Peptide Hormoon van de de Analyse het Menselijke Groei van het Gewichtsverlies 99%

 

 

Fragment 176-191 als Actieve HGH Beknotte Peptide

HGH-fragment 176-191 is een analogon van het de groeihormoon vrijgevend factor (GRF) die de gevolgen van de groeihormoon signaleert. Het is een 15 merpeptide residu van het c-Eindpunt van HGH waaraan de tyrosine wordt toegevoegd op het n-Eindeind. Dit synthetisch geproduceerde hormoon is zeer gemeenschappelijk voor weightlifters en bodybuilders wegens een aantal fysieke voordelen. De studies beweerden dat het eigenlijk op de vermindering van bovenmatige vetweefsels zoals die in het buikgebied, verhoging van spiermassa, handelt en de lipideinhoud van het lichaam verbetert. Deze segmenten van synthetische peptide hgH 176-191 zijn onderzocht voor hun gevolgen in vivo in musculus van laboratoriummuizen. De onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat hgH 176-191 aan een korte periodeverhoging van bloedglucose en een meer aanhoudende verhoging van plasmainsuline, samen met andere fragmenten zoals 172-191, 177-191 en 178-191 is voortgevloeid.

 

Bovendien hebben de onderzoekers voorgesteld dat de functionaliteit van peptide afhangt niet alleen in de informatieopeenvolging maar de correcte fysieke configuratie (Ng en Borstein 1978) ook zou moeten hebben. Ook, is dit fragment, die een gebied van hoge toegankelijkheid aan proteasen en ook rijken in proline zijn, aangetoond om de conformational verandering op het cytoplasmic gebied van band 3 van de proteïne van het erytrocietmembraan te beïnvloeden door als scharnier te dienen voor het draaien van twee subdomains. Dit stelt dan voor thatsuch het residu in conformational veranderingen dient als plaatsen voor rand eiwitband in sommige lichaamscellen significant is (Low et al. 1984).

 

In een andere studie van Ng et al. (2000) over dierlijke onderwerpen, kwamen zij te weten dat een 500mcg-dosering van het bovengenoemde hormoon de lipolytic activiteit in vetweefsels zonder het hebben van negatieve invloed in het niveau van de bloedglucose verhoogde. Voorts hoewel het zich als een menselijk de groeihormoon (hgH) gedraagt, het niet oorzakenhyperglycemie omdat het niet met hgHreceptoren concurreert (met u et al. 1993). Wegens dergelijke gevolgen, hebben de onderzoekers voorgesteld dat het voor de verwijdering van bovenmatig buikvet zou kunnen worden gebruikt dat een significant aspect van HIV-Geassocieerde lipodystrophy is. De (hgH fragment 176-191) tentoongestelde voorwerpen de capaciteit om door koppig vetweefsel, terwijl het verhogen van energieuitgaven, spiermassa, en vette oxydatie te branden. Alle studies hebben aan het feit gericht dat het fragment een efficiënte behandeling voor zwaarlijvigheid en vet verlies, en veel veiliger is dan zijn Menselijke tegenhanger van het de Groeihormoon.

 
 

 

Frag 176-191 dosering

HGH Frag is als alle andere Peptides die wij en als een gevoelig gevriesdroogd poeder hebben behandeld gekomen dat uit het licht en in een koele droge plaats zou moeten worden gehouden. De reconstructie wordt met bacteriostatisch die water gedaan of natrium-chloride voor injectie wordt bedoeld. de vruchten van HGH Frag moeten oogsten, zullen de gebruikers aan dosis rond 500mcgs per dag. Dit kan door het doseren 250mcgs in de ochtend pre-training, en 250mcgs voor de lunch of 250mcgs vóór bed worden gedaan. De gebruikers zullen ook nota van de timing van injecties en hun dieet willen op dat ogenblik nemen. Het is optimaal om HGH Frag 176-191 op een lege maag of met enkel eiwit in de maag in te spuiten. Als andere peptides, is HGH Frag genoteerd om niet zoals effectief in aanwezigheid van koolhydraten en suikers te werken.

 

 

 

Andere Peptide Producten

Peptide (Klaar voor Gebruik)
Igf-1 LR3 (0.1mg/1mg)
ACE 031 (1mg)
Follistatin 315 (1mg)
Follistatin 344 (1mg)
Onverwacht-8 (1mg)
MGF (2mg)
PINmgf (2mg)
DSIP (2mg)
TB500 (2mg/5mg)
Oxytocin (2mg)
Hexarelin (2mg)
Triptorelin (2mg)
Ipamorelin (2mg)
Sermorelin (2mg)
Gonadorelin (2mg/10mg)
Tesamorelin (2mg)
BPC 157 (2mg/5mg)
Aod-9604 (2mg)
HGH 176-191 (2mg/5mg)
Cjc-1295 (2mg)
Cjc-1295 dac (2mg)
Ghrp-2 (5mg/10mg)
Ghrp-6 (5mg/10mg)
Selank (5mg)
Argireline (10mg)
Thymosin α1 (10mg)
Epitalon (10mg)
PT-141 (10mg)
Melanotan I (10mg)
Melanotan II (10mg)
 

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Cameron

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)