Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 2mg per flesje CAS 77591-33-4

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Klantenoverzichten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu

Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 2mg per flesje CAS 77591-33-4

Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 2mg per flesje CAS 77591-33-4
Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 2mg per flesje CAS 77591-33-4 Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 2mg per flesje CAS 77591-33-4

Grote Afbeelding :  Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 2mg per flesje CAS 77591-33-4

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO9001,SGS,GMP
Modelnummer: 77591-33-4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: Contact Cameron whatsapp:+8618186204104
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak + karton
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoins, USDT
Levering vermogen: 100KG/Month

Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 2mg per flesje CAS 77591-33-4

beschrijving
Productnaam: TB500 Specificatie: 2mg/vial
Injectie: Ja alias: Thymosin bèta-4
Gebruik: het bodybuilding E-mail: China@rawsgear.com
Hoog licht:

Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides

,

Spier de Bouwpeptides TB500

,

CAS 77591-33-4

 

2mg/vial Thymosin bèta-4 Spier de Bouwpeptides TB500 CAS 77591-33-4

 

 
Snel detail
 
Productnaam: Thymosin bèta-4 Andere Naam: TB500
CAS: 77591-33-4 Specificatie: 2 Mg/vial
Verschijning: Wit Poeder Verzendwijze: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.
Hoog Licht:

de spierbouw supplementen

,

peptides van het de groeihormoon

Thymosin bèta-4 2 mg/vial-Spier de Bouwpeptides TB500 CAS 77591-33-4

 

 

Beschrijving

 

Tb-500 zijn een synthetische fractie van eiwitthymosin bèta-4, die in vrijwel alle menselijke en dierlijke cellen aanwezig is. Het belangrijkste doel van dit peptide is het helen te bevorderen. Het bevordert ook verwezenlijking van nieuwe bloed en spiercellen. De helende gevolgen van tb-500 zijn waargenomen in pezen, ligamenten, spier, huid, hart, en de ogen. Thymosin bèta-4 wordt natuurlijk geproduceerd in hogere concentratie waar het weefsel is beschadigd. Dit peptide is ook een zeer machtige anti-inflamatory agent.

 

 

 

Voordelen


• Endothelial (bloedvat) celdifferentiatie
• Angiogenese (de groei van nieuwe bloedcellen van reeds bestaande schepen) in huidweefsels
• Keratinocytemigratie
• Collageendeposito
• Dalingenontsteking van weefsel in verbindingen
• De groei van de verhogingsspier met reusachtige verhogingen van genoteerde duurzaamheid en sterkte
• Ontspannen spierkramp en betere spiertoon
• Verhoog de uitwisseling van substantie tussen cellen
• Moedig weefselreparatie aan
• De het rekbindweefsel en hulp handhaven flexibiliteit
• Verhindert de vormingen van adhesie en vezelige banden in spieren, pezen en ligamenten.

 

Hoe te om tb-500 te gebruiken

 

Tb-500 worden typisch verstrekt als gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder in flesjes van 2,0 mg. Een geschikte hoeveelheid steriel of bacteriostatisch water zal, zoals 1,0 ml worden toegevoegd. In het gemeenschappelijkste het doseren protocol, wordt het volledige flesje in één keer genomen. Als het nemen van het volledige flesje, zal het volledige bedrag in een spuit, typisch een insulinespuit worden getrokken, en zal ingespoten worden. De injectie kan, volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn.

 

Het gemeenschappelijkste het doseren protocol moet 2,0 of 2,5 mg van tb-500 tweemaal nemen per week vier tot zes weken, en dan tot een lager het doseren tarief verminderen zoals een of twee keer per maand voor onderhoud.

 

De hoeveelheid kennis is tot hiertoe beperkt met betrekking tot dosering tb-500. Het bovengenoemde protocol kan of kan niet het meest efficiënt zijn, maar het is het protocol met het meeste spoorverslag. Het is volledig mogelijk dat aangezien de kennis wordt bereikt, de methode van gebruik zal veranderen. Een redelijke mogelijkheid, bijvoorbeeld, moet het doseren frequentie verhogen tot 3x/week (die ik persoonlijk aan goed effect) heb gedaan, of het doseren verhogen tot 4 of 5 mg tweemaal per week. Alvorens naar zulk een programma te gaan, echter, adviseer ik eerst proberend het standaardprotocol.

 

Indien interessant in dierlijk gebruik, is een typisch het doseren protocol voor paarden een cursus van zes 10 mg-injecties met 7-10 dagenintervallen. Voor intensievere behandeling, wordt 20 mg wekelijks gebruikt. Voor het rennen van honden, is een typisch protocol een cursus van zes 5 het genomen weekblad van mg injecties.

 

 

Farmacologische klasse van tb-500

 

Tb-500 zijn een kort peptide segment of een fragment van naturally-occurring thymosin bèta-4 hormoon (tb-4.) Om duidelijk te zijn, zijn tb-500 het meest met klem niet tb-4, hoewel het vaak onder die naam wordt verkocht. Tb-4 zelf is tot hiertoe een uiterst duur, zeldzaam onderzoekmateriaal dat nog niet beschikbaar is aan het bodybuilding of aan paardenverhoging.

 

In lichaam, tb-4 is geproduceerd is zwezerik, klier wat bij zijn grootste in kinderen, is atrofiërt aangezien de volwassenheid vordert, en is vrijwel onbestaand in de bejaarden. Het wordt ook geproduceerd ter plaatse in diverse cellen, en in gekronkelde vloeistoffen, evenals in vrij hoge concentratie in het cytoplasma van sommige cellen in het bijzonder gevonden. In diverse studies, zijn tb-4 bekwaam gevonden om diverse vormen te bevorderen van het gekronkelde helen, differentiatie van stamcellen te bevorderen, en ontsteking te verminderen.

 

De eiwithormonen zoals tb-4 binden niet in hun totaliteit aan een receptorplaats, aangezien zij te groot om zijn te passen. In plaats daarvan, past een actief gebied van de proteïne in receptorplaatsen.

 

De tb-500 peptide opeenvolging is identiek met het actieve gebied van het gebied van tb-4 en deelt veel en misschien alle eigenschappen van tb-4, in een vorm die economischer is om te produceren.

 

Thymosin bèta-4 2 mg/vial-Spier de Bouwpeptides TB500 CAS 77591-33-4

 

Andere activiteiten van tb-500

 

Tb-500 zijn gekend om minstens gedeeltelijke hernieuwde groei van haar te bevorderen die aan mannelijk-patroonkaalheid is verloren, om minstens een gedeelte van haar te verdonkeren dat grayed, en wordt gemeld heeft om spiermassa in paarden te verbeteren.

 

Het laatstgenoemde effect kan toe te schrijven zijn aan het bevorderen van differentiatie van satellietcellen. De bodybuilders die tb-500 voor helende doeleinden hebben gebruikt hebben nochtans over het algemeen zulk een effect niet gemeld. Nochtans, zou het kunnen zijn dat het effect voorkwam, maar werd toegeschreven aan andere oorzaken, of dat het effect niet voorkwam omdat tb-500 over het algemeen wanneer slechts verwond worden gebruikt, wat geen tijd neigt te zijn van opleiding voor beste aanwinsten.

 

Ik zou geen500 voor massaaanwinsten gebruiken, maar terwijl het gebruiken zou het in mening dat de niet gewonde lichaamsdelen een voordeel uit zijn gebruik zouden kunnen verkrijgen, houden en zou niet gewonde zwakke vooral harde lichaamsdelen terwijl het doen van een cursus tb-500, op de kans van voordeel opleiden. In mijn privé-gebruik, schijnt het waarschijnlijk er één of ander dergelijk effect, zonder de kennis van spieraanwinst in paarden vooraf gehad te hebben was. Ik had geen verwachting van van de spiergrootte of „kwaliteit“ voordeel bij allen.

 

 

Conclusie

 

Tb-500 zijn peptide die voor het helen van scherp als chronische verwondingen, zowel, en voor behandeling van tendinitis vrij voordelig kan zijn. Het kan flexibiliteit ook verbeteren waar dit door verwonding, is geschaad en in sommige gevallen regrown gedeeltelijk verloren haar gehad. De gewone cursus van behandeling is 2,0 of 2,5 die mg per week 4-6 die tweemaal door injectie weken worden genomen, door maandelijks worden gevolgd of twee keer per maand injectie van 2,0 of 2,5 mg zoals nodig.

 

 

Dosering en cyclusduur

 
De dosering hangt van het doel en de strengheid van de verwonding/de schade af u behandelt. De mensen gebruiken over het algemeen tussen 4 tot 8 mg van TB500 per week tijdens de aanvankelijke (ladings) periode van 4 tot 6 weken. Daarna opteren sommigen om de gevolgen met een lage 2 tot 6 mg-dosis te handhaven eens om de 2 weken. De gevolgen van slijtage tb-500 weg binnen 2 - 3 weken na injectie.
1. Tb-500 het laden fase: 2. Tb-500 onderhoudsfase:
duur: tussen 4 - 6 weken
dosering: tussen 4 - 8 mg van tb-500 per week
frequentie van injectie: 2 mg per injectie, tussen 2 - 4 keer per week (afhankelijk van de totale wekelijkse dosering)
duur: zolang nodig
dosering: tussen 2 - 6 mg van tb-500 per 2 weken
frequentie van injectie: 2 mg per injectie, tussen 2 - 3 keer per 2 weken (afhankelijk van de totale tweewekelijkse dosering)

 

Thymosin bèta-4 2 mg/vial-Spier de Bouwpeptides TB500 CAS 77591-33-4

 
Hete Verkopende Peptides
 
Peptide Naam Specificatie
MGF 2mg/vial
PINmgf 2mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vial
PT-141 10mg/vial
MT-1 (Melanotan 1) 10mg/vial
MT-2 (Melanotan 2) 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial
Ipamorelin 2mg/Vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Oxytocin 2mg/vial
TB500 2mg/vial
Pentadecapeptide BPC 157 2mg/vial
HGH 176-191 2mg/vial
Triptorelin 2mg/vial
Tesamorelin 2mg/vial
Gonadorelin 2mg/vial
Gonadorelin 10mg/vial
DSIP 2mg/vial
Selank 5mg/vial

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Cameron

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)