Thuis ProductenLokaal Verdovingsmiddelenpoeder

Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Klantenoverzichten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu

Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder

Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder
Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder

Grote Afbeelding :  Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: GMP,ISO9001,SGS
Modelnummer: 94-09-7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100gram
Prijs: 20
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak + karton
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoins, USDT, BTC
Levering vermogen: 10Tons/kg

Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder

beschrijving
Productnaam: Benzocaine Specificatie: netwerk 40 en netwerk 200
categorie: lokale anesthesie Smeltpunt: 88-90 °C
Druk uit: Lucht en TNT, Fedex, EMS, DHL en Onze Veilige manier Whatsappp: +8618186204104
Hoog licht:

actuele lokale verdovingsmiddelen

,

Tetracainehcl Poeder


Zuiver Lokaal Actueel het Verdovingsmiddelenpoeder van Benzocaine van het Verdovingsmiddelenpoeder
 
Snel detail
Benzocaine (Benzocaina)

 • Zuiverheid: 99.85%, USP36
 • Kookpunt: 172 °C (12,7517 mmHg)
 • Smeltpunt: 88-90 °C
 • Rol: lokale anesthesie
 • Verschijning: Wit poeder
 • Exportmarkten: Globaal
 • Opslagvoorwaarden: Ijskast (0-6°C) of Koel en droog bij kamertemperatuur, die zonblootstelling vermijden

 Puur lokaal anesthesiepoeder Benzocaine actueel verdovingspoeder 0

Wat is benzocaine?
 

 • Benzocaine (Benzocaina) is een wit naaldkristal (CAS No.: 94-09-7, moleculaire formule: C9H11NO2, molecuulgewicht: 165), smeltpunt van 90-92 ° C, lichtjes oplosbaar in water, oplosbaar Organisch oplosmiddel
   
 • De lokale verdovingsmiddelenintensiteit van benzocaine is slechter dan dat van Dimethocaine, tetracaine en lidocaine, en lichtjes sterker dan procaine. Daarom veroorzaakt benzocaine geen ongemak toe te schrijven aan anesthesie wanneer het op mucosa handelt. Benzociane is een in vet oplosbare drug, zodat is het ook gemakkelijk om aan het slijmvlies van het slijmvlies of de huid te binden, maar het is niet gemakkelijk om het lichaam te doordringen en in te gaan om giftigheid te veroorzaken. Tegelijkertijd, wordt benzocaine gebruikt als lokaal verdovingsmiddel in geneeskunde. Het heeft pijnstillende en antipruritic gevolgen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor wonden, zweren, mucosal oppervlakten en acneanesthesie, pijnhulp en het jeuken. De zalf kan ook als nasopharyngeal catheter worden gebruikt. Spiegel en andere smering om pijn te verlichten.
   
 • De vraag naar benzocaine in Europese landen zoals Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië in Zuid-Amerika is hoog. De meeste mensen gebruiken benzocaine voor medische doeleinden, en een klein aantal mensengebruik benzociane voor experimenteel onderzoek, of het mengen zich met andere chemische producten, en onconventioneel gebruik.

 
Deze gemeenschappelijke gevolgen en voordelen van benzocaine:
 

 • De opmerkelijke eigenschap van benzocaine is dat het gemakkelijk om aan het slijmvlies van het slijmvlies of de huidoppervlakte is te binden, en het is niet gemakkelijk om het menselijke lichaam in te gaan om giftigheid te veroorzaken.
   
 • Benzocaine is een belangrijke organische synthesetussenpersoon. Hoofdzakelijk gebruikt in de productie van geneeskunde, plastieken en deklagen.
   
 • Benzocaine heeft een verdovingsmiddeleneffect, wordt gebaseerd op welke verdovingsmiddelen zoals oxoform, oxocaine kan worden samengesteld en neo -neo-osopron, en sedertdien zijn vele uitstekende lokale verdovingsmiddelen van parabens die samengesteld. Analogons zoals procaine en vele procaine. Dergelijke verdovingsmiddelen hebben de voordelen van goede stabiliteit, snel begin, lange onderhoudstijd en kleine bijwerkingen, en wijd zo gebruikt.
   
 • De belangrijkste klinische toepassingen van benzocaine zijn: tijdelijke hulp van pijn en het jeuken van de huid, de milde brandwonden, de zonnebrand, het trauma en de beten. De otic voorbereiding wordt gebruikt om de pijn en het jeuken van scherpe congestie, geconcentreerde otitisexterna, het zwemmen de oorontsteking en extern gebruik van het oor te verminderen. Het is ook efficiënt voor tandpijn, keelpijn, mondzweren, diverse hemorroïden, anale spleten, en het genitale jeuken. Als mannelijke genitale desensitizer, is ejaculation langzaam. Of een verdovingsmiddelensmeermiddel voor catheters en endoscopen.

 
Kenmerken van benzocaine, tetracaine, lidocaine, procaine.
En wat het anesthesieeffect goed is?
 

 • Lokaal verdovingsmiddel. Lokale verdovingsmiddelenintensiteit: benzocaine > procaine>procainehcl van tetracaine>tetracainehcl>lidocaine>lidcaine hcl>
    
 • Tetracainehcl is de lokale verdovingsmiddelenintensiteit 10 keer dat van procaine, kan het effect 2 tot 3 uren, met sterke het doordringen macht worden gehandhaafd
   
 • Het lokale verdovingsmiddeleneffect van benzocaine is zwakker dan procaine, en het kan niet worden geïnfiltreerd, en de lokale absorptie is langzaam en langdurig.
   
 • Lidocaine is een lokaal die verdovingsmiddel, ook als liddocaina wordt bekend, die procaine de laatste jaren heeft vervangen en wijd in kosmetische plastische chirurgie voor lokale infiltratieanesthesie gebruikt.
   
 • Procaine het waterstofchloride is een lokaal verdovingsmiddel dat tijdelijk de geleiding van zenuwvezels blokkeert en een verdovingsmiddeleneffect heeft. Het heeft een sterk effect en een lage giftigheid.

 
Gelijkaardige producten aan Benzocaine:
De mensen die Lidocaine waterstofchloride in de markt achtervolgen zullen ook de volgende lokale verdovingsmiddelenmaterialen achtervolgen:

Producten

Alias

Lidocaine/Lidocaine waterstofchloride

Lidocaina/Lidocaina hcl

Procaine/Procaine waterstofchloride

Procaina/Procaine hcl

Het Waterstofchloride van Dimethocaine/Dimethocaine

Hcl van Dimethocaina/Dimethocaine

Tetracaine/Tetracaine waterstofchloride

Tetracaina/Tetracaine hcl


 

Whatsapp: +8618186204104

E-mail: China@rawsgear

 

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Cameron

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)