Thuis ProductenTetracaine Hydrochloride Poeder

Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Klantenoverzichten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu

Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië
Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

Grote Afbeelding :  Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO9001, SGS, GMP, USP
Modelnummer: 136-47-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10gram
Prijs: Negotioation
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak + karton
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoins, USDT, BTC, etc….
Levering vermogen: 100kg/month

Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

beschrijving
Productnaam: Tetracainewaterstofchloride Alias: Tetracainehcl
Verschijning: wit kristalpoeder Toepassing: lokaal verdovingsmiddel
Druk uit: Lucht en TNT, Fedex, EMS, DHL en Ons Veilig Schip Whatsapp: +8618186204104
Hoog licht:

tetracaïne hcl poeder

,

benzocaine lidocaïne tetracaïne 15 5 5


Tetracaine poeder Tetracaine hydrochloride Brazil actueel poeder
 
 
Basisgegevens:
 

NaamTetracaïne hydrochloride(tetracaïne hcl, tetracaina hydrochloride)
CAS-nummer136-47-0
HPLC99,7% puur
Uiterlijkwit poeder
SollicitatieLokaal verdovingspoeder, gebruikt op het gebied van tatoeages, tandartsen, crèmes

Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië 0
 
Hoe krijg ik veilig tetracaïne, lidocaïne, benzocaïne en procaïne in Canada, het VK, Spanje, Italië en Brazilië zonder veiligheidsproblemen of juridische problemen?
Wij kunnen u zonder problemen uw pakket veilig laten ontvangen.Omdat we op deze plaatsen ons eigen douane-inklaringsteam hebben.We zullen deze producten vervangen door de naam van het bestrijdingsmiddel en uw pakket opruimen en het vervolgens naar uw hand sturen via uw binnenlandse koeriersbedrijf.Maar je bestelling is minimaal 10 kg of meer.

 
 
Wat is tetracaïnehydrochloride?

 • Farmacodynamiek Dit medicijn is een langwerkend lokaal anestheticum met esters.Het effect van perifere zenuwen is vergelijkbaar met dat van andere lokale anesthetica.Het kan de doorlaatbaarheid van het celmembraan voor natriumionen veranderen en de instroom van natriumionen voorkomen, waardoor de actiepotentiaal wordt vertraagd totdat de actiepotentiaal wordt gestopt, wat resulteert in verlies van zenuwexcitatie en -geleiding, niet in staat om informatie over te dragen.Het medicijn is beter oplosbaar dan procaïne, heeft een sterke doordringbaarheid en is snel en stevig in combinatie met zenuwweefsel.Het verdovende effect is 5 tot 10 keer sterker dan procaïne en de effecttijd is 8 keer die van procaïne, maar de toxiciteit is 10 keer groter.
 • Farmacokinetiek Dit medicijn heeft een hoge vetoplosbaarheid en kan het slijmvlies binnendringen.Het werkt gedurende 1 tot 3 minuten tijdens plaatselijke anesthesie gedurende 60 tot 90 minuten.Het subarachnoïdale blok is 3 tot 5 minuten werkzaam en houdt 2 tot 3 uur aan.Wanneer adrenaline wordt toegevoegd, wordt de duur verlengd tot 4 tot 6 uur.Het wordt voornamelijk gehydrolyseerd door plasmapseudocholinesterase en de metabolieten zijn p-aminobenzoëzuur en dimethylamino-ethanol.Het wordt voornamelijk uitgescheiden door de nieren in de vorm van metabolieten en een kleine hoeveelheid wordt uitgescheiden in de vorm van urine.


Wat is de rol van tetracaïnehydrochloride?

 • Dit product is een langwerkend lokaal anestheticum met ester.De werkingskenmerken zijn: sterk doordringend vermogen, geschikt voor plaatselijke anesthesie, geen vasoconstrictie na oogdruppels, verwijde pupillen, hoornvliesbeschadiging en andere bijwerkingen, vaak gebruikt in de oogheelkunde.Lokale anesthesie en toxiciteit zijn ongeveer 10 keer groter dan procaïne.Na de injectie trad het verdovende effect langzaam op (ongeveer 10 minuten) en het metabolisme was traag na absorptie.
   
 • De plaatselijke verdovingstijd was wel 3 IJ, H, -J.over.Het wordt voornamelijk gebruikt voor oppervlakte-anesthesie van de ogen, neus en keelslijmvliezen, en wordt zelden gebruikt voor geleidingsanesthesie en epidurale anesthesie.Vanwege de hoge toxiciteit wordt het over het algemeen niet gebruikt voor infiltratieanesthesie.


wat is de dosering van tetracaïne hydrochloride?
 

 • 0,5% ~ 1% isotone oplossing voor oogheelkunde, 1% ~ 2% oplossing voor neus-, keelspray of tracheale intubatie;0,1% ~ 0,5% oplossing voor slijmvliesanesthesie van de urinewegen.Epidurale anesthesie: Gebruik 0,2% tot 0,3% oplossing, de maximale dosis is niet meer dan 1 tot 2 mg per kg lichaamsgewicht.
   

Let op de bijwerkingen van tetracaïnehydrochloride

 • 1. Degenen die allergisch zijn voor andere esters en lokale anesthetica kunnen ook allergisch zijn voor dit medicijn.
   
 • 2. Contra-indicaties (1) Degenen die allergisch zijn voor dit geneesmiddel of andere lokale anesthetica met esters.(2) Degenen die allergisch zijn voor p-aminobenzoëzuur en zijn derivaten.(3) Degenen met een ernstige allergische constitutie.
   
 • 3. Wees voorzichtig bij gebruik (1) De afname van de plasma-pseudocholinesteraseconcentratie.(2) Ernstige hartziekte, shock (3) Kinderen jonger dan 5 jaar.
   
 • 4. Het effect van medicijnen op de zwangerschap Tijdens de zwangerschap wordt een grote hoeveelheid progesteron uitgescheiden, wat de gevoeligheid voor lokale anesthetica kan verhogen.Als zwangere vrouwen lokale anesthetica gebruiken voor epidurale blokkade, moet de dosering worden verlaagd.De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) classificeert de zwangerschapsveiligheid van dit medicijn als klasse C.
   
 • 5. Het effect van medicijnen op borstvoeding Er zijn geen meldingen van medicijnsecretie in de melk.

Wat is beter voor tetracaïnehydrochloride met tetracaïne, procaïne, lidocaïne en benzocaïne?Welke verdoving is sterk?

 • Tetracaïnehydrochloride wordt voornamelijk gebruikt voor slijmvliesanesthesie omdat het ook zeer giftig is en het slijmvlies kan binnendringen.
   
 • Rol: Lokale anesthetica.Lokale anesthetische intensiteit: tetracaïne>tetracaïne hcl>lidocaïne>lidcaïne hcl> benzocaïne> procaïne> procaïne hcl, maar de bijbehorende bijwerkingen zullen ook toenemen


Tetracaïne fysieke kaart / tetracaïne hydrochloride fysieke kaart
 

Contactpersoon: Cameron

Whatsapp: +8618186204104


E-mail: China@rawsgear.com
 
 

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Cameron

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)