Thuis

RawsGear Manufacturer Fabrieksreis

Certificaat
China RawsGear Manufacturer certificaten
China RawsGear Manufacturer certificaten
Klantenoverzichten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  • Productielijn:
  De fabrieksproductie, QC, opslagfaciliteiten en elektrische apparatuur zijn volledig en goed uitgerust. 3M heeft een 30.000 vierkante meter schone productieworkshop die voldoet aan de GMP-certificeringsnormen, waaronder een productielijn voor genetische manipulatie, een productielijn voor biochemie, een steriele productielijn voor peptidepoeder, een productielijn met kleine capaciteitsinjectie. De fabrieksomgeving is elegant en het transport is handig.
  • Ultrapuur waterapparatuur

  • Vriesdroger

  • De fermentatie-uitrusting


  • De productieworkshop

  • De productieworkshop

  • De fermentatieworkshop

 • R & D  O & O-strategie:

  • Technische innovatie centraal stellen in de bedrijfsontwikkelingsstrategie
  • Een beheersmechanisme instellen om gelijke tred te houden met de ontwikkeling van geavanceerde technologie
  • Om een ​​eerlijke investering in R & D te houden
  • Wereldwijde, geavanceerde en duurzame projecten ondernemen om de lege plekken in China te vullen
  • Om buitenlandse technologie in te nemen en gebruik te maken van de technologiemarkt
  • De nadruk leggen op industrialisatie en marktbewerking op het gebied van technologische innovaties
  • Een reeks lonende richtlijnen opstellen met betrekking tot behoud van talent en concurrentie bij technologische innovatie. Aangepaste synthese en
   Aangepaste productie
  • R & D gericht:
  • Hormones API en zijn tussenproducten
  • Steroid API en zijn tussenproducten


  Ons team:
  We allemaal medewerkers vasthouden aan de bedrijfsfilosofie van "kwaliteit firforging vooruit", we hebben langdurige en stabiele samenwerkingsrelaties met veel ondernemingen in binnenlandse en buitenlandse markten. Met superieure producten en complete diensten, verwelkomen al onze medewerkers oprecht vrienden om ons te bezoeken voor onderhandelingen en samenwerking om een ​​betere toekomst te creëren.
  We hebben een geavanceerd en professioneel logistiek personeel, goed opgeleide en gedisciplineerde verpakkingsteam. Snelle en discrete verzending kan worden geregeld voor de douanepas.
  Onze werkzaamheden zijn allemaal met een grote verantwoordelijkheid om de bestellingen af ​​te handelen en vol passie om klanten te bedienen, we sturen verpakkingsfoto's en overstag code binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bijgewerkte trackinginformatie wordt om de andere dag verstrekt. Hoogwaardige service is nodig om elke klant in ons bedrijf te voorzien.

  Geschiedenis:
  We vermarkten de steroïde hormoonpoeders over de hele wereld. vooral zijn we zelfs sterk om het steroïde hormoonpoeder te leveren in de VS, het VK, Canada, Duitsland, Spanje, Romanin, Italië, Frankrijk, Brazilië, Paraguay, Australië enzovoort.
  We hebben ons eigen Research and Development-laboratorium in Shenzhen opgericht, met meer dan 20 ervaren chemici. Dankzij hun zeer sterke R & D-capaciteit en hard werken, hebben we toptechnologieën ontwikkeld voor onze poeder. Ondertussen werken we met onze klanten samen met allerlei methoden, contractonderzoek, aangepaste synthese, aangepaste productie, we zouden ons best doen om al onze klanten tevreden te stellen met hun vereisten.
  Ons bedrijf is eigenaar van een sterk R & D-team dat enorme sommen geld zal investeren en zal samenwerken met binnenlandse universiteiten om meer nieuw steroïde poeder, anabole steroïde, injecteerbare steroïden en halffabrikaten steroïden te genereren om zich aan te passen aan de markt. We hebben meer dan 20 soorten productoctrooien tot 2010. Ons bedrijf verspreidt zich naar vele sectoren, waaronder fitnesscentra, klinieken, instellingen, farmaceutische industrie, enzovoort. We hopen een lange zakelijke relatie met de wereldwijde klanten op te bouwen. Van harte welkom uw inspectie en begeleiding.
  We hebben ook de SGS-goedkeuring en ISO9001-certificering voor milieubeheersysteem doorstaan.

  Service:
  Guangzhou Tengyue Chemical Co, Ltd is de professionele en eerlijke fabrikant van allerlei steroïde hormoon chemicaliën. Wij richten ons erop klanten van hoogwaardige producten, concurrerende prijzen, de beste service en tijdige levering te voorzien.


  We garanderen u producten van goede kwaliteit en u krijgt 100% restitutie als uw pakket niet wordt afgeleverd of van slechte kwaliteit is.

  Prijs:

  Laat het ons weten hoeveel u nodig heeft, want voor een kleine bestelling en bulkaankoop zal de prijs anders zijn.

  Betaalmethodes:

  Voor uw gemoedsrust gebruiken wij Western Union en MoneyGram-geldoverdrachtdiensten om u toe te staan ​​uw bestelling te betalen zonder uw creditcardgegevens aan iemand te onthullen.

  U kunt tijdens het afrekenen de gewenste betaalmethode (Western Union of MoneyGram) selecteren. Zodra u het betalingsproces hebt voltooid, ontvangt u een e-mail met instructies voor het voltooien van uw betalingsfase.
  Zodra uw betaling is ontvangen, zullen we beginnen met het verwerken van uw bestelling. Om vertragingen of zelfs annulering van bestellingen te minimaliseren, raden wij u aan de betalingsfase binnen 24 uur na bestelling te voltooien.

  verpakking:

  Professionele verpakking met professionele materialen, onze koeriers vinden altijd de nieuwste en veiligste manier om het discrete pakket te maken dat de douane passeert. We zouden de foto's en het trackingnummer als referentie aanbieden.

  Klanten kunnen ons ook vragen om het pakket als hun vereiste te maken.

  Levering:

  Betaalde bestellingen worden dezelfde dag verwerkt en verzonden en worden binnen 10 werkdagen wereldwijd afgeleverd.
  Voor uw gemak maken we gebruik van een discrete verpakking en worden bestellingen per post bezorgd en is het slaagpercentage voor levering 98%.
  Mocht u na 15 werkdagen uw bestelling om wat voor reden dan ook niet ontvangen, neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van uw bestelling en als deze in de post verloren lijkt te zijn, dan zullen wij u dan onmiddellijk een vervanging sturen.

  Goede service na verkoop:

  We hebben een professionele after-sales service. Als u vragen heeft nadat u de producten hebt besteld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. En probeer ons best om aan uw vereiste te voldoen.

Contactgegevens
RawsGear Manufacturer

Contactpersoon: Miss. Cameron

Tel.: +86-18186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)