Thuis

RawsGear Manufacturer Bedrijfsprofiel

BedrijfsprofielEuropese markt, Geen douanekwesties door ons

U kunt uw pakket binnen 7-9 dagen zonder enige douanekwesties in Uw Land veilig ontvangen

Maar

De Min Order-hoeveelheid is 10kg op zijn minst voor Lokaal Verdovingsmiddelenpoeder

De Min ordehoeveelheid is 100gram op zijn minst voor Steroïden

Wij hebben ons eigen inklaringsteam in Europa. Maar wij zijn werkelijk niet geinteresseerd in kleine ordepakketten. Dank u voor uw samenwerking
 
De RawsGearfabrikant is een professioneel bedrijf, dat zich in zich het ontwikkelen specialiseerde, vervaardigend, distribuerend steroid hormoonpoeder en technologie Ter plaatse en het materiaal van de verdovingsmiddelen de powder.with geavanceerde productie, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal. Heilige biologisch heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld.

China RawsGear Manufacturer Bedrijfsprofiel 0

RawsGearfabrikant in etc. de productie van anabool steroid hormoon ruw poeder met inbegrip van Testosteronpropionaat, Testosteron Enanthate, Trenbolone-Acetaat, Boldenone Undecylenate, Oxandrolone, Drostanolone-Propionaat, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering en beste pre-sale en de naverkoopdienst zijn onze belofte aan de klanten. Zij worden wijd gebruikt in de industrieën zoals drugs, voedsel, dranken, schoonheidsmiddelen, voedselsupplement, gezondheidszorgproduct.

Heilige biologisch volgt altijd het doel van „bevredigend van klant en kwaliteit eerst“. Met heel wat goede reputatie en vertrouwensvormklanten, hebben onze producten uitgevoerd naar de V.S., Brazilië, Canada, Duitsland, het UK, Spanje, Australië en veel andere gebieden. Wij bouwen samenwerkingsverhouding op lange termijn met alle klanten.

China RawsGear Manufacturer Bedrijfsprofiel 1
China RawsGear Manufacturer Bedrijfsprofiel 2
 

De RawsGearfabrikant heeft hoogte - kwaliteitsproducten in de stric GMP omstandigheden ontwikkeld en veroorzaakt. De kwaliteitscontrole en de kwaliteitsborging worden prioriteits gegeven om aan internationale farmacopeespecificaties en de eisen van de speciale klant te voldoen. · De methode van Analyse voor het testen van onze materialen wordt bevestigd om de reproduceerbare resultaten te geven· Alle analytische testprocedures en productieprocedures zijn goed gedocumenteerd en de revisie wordt ondernomen vanaf gespecificeerd protocol. · De tendensanalyse van gezuiverd water en de eindproducten worden gehandhaafd. · De stabiliteitsstudie is een zeer belangrijk gebied van kwaliteitsassuance. verbetert onophoudelijk de kwaliteitsbewaking door het instrument van een volledig, geavanceerd, wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem volgens huidige GMP, nationale en internationale normen. Wij waarborgen dat elk product onder strikte controles zal worden vervaardigd, die constant aan huidige veiligheidsnormen, doeltreffendheid, kwaliteit en zuiverheid voldoen. De kwaliteit is een bewuste verplichting en een permanent doel om de hoge verwachting van onze klanten aan te passen. De voortreffelijkheid in kwaliteitssystemen zal door de teaminspanning met opgeleid personeel worden bereikt. De kwaliteit is de verantwoordelijkheid van alle personen betrokken bij productie.

De RawsGearfabrikant zijn hoge snelheidsontwikkeling en draagt een partij tot R&D van zijn nieuwe producten en de kwaliteitsverbetering bij. Onder de geloofwaardigheid en win-win principe, heilige zal biologisch aan cultuurinnovatie wijden om uitstekende producten en de beste dienst aan onze klanten te verlenen.
Wij al werknemer die de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit aanhangen die vooruit“, hebben wij behulpzame verhoudingen op lange termijn en stabiele met vele ondernemingen in binnenlandse en overzee markten gevestigd firforging. Met superieure producten en de volledige diensten, elk van onze personeelsleden oprecht welkome vrienden om ons voor onderhandeling en samenwerking te bezoeken om beter morgen te creëren.


 

China RawsGear Manufacturer Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

  • We vermarkten de steroïde hormoonpoeders over de hele wereld. vooral zijn we zelfs sterk om het steroïde hormoonpoeder te leveren in de VS, het VK, Canada, Duitsland, Spanje, Romanin, Italië, Frankrijk, Brazilië, Paraguay, Australië enzovoort.
  • We hebben ons eigen Research and Development-laboratorium in Shenzhen opgericht, met meer dan 20 ervaren chemici. Dankzij hun zeer sterke R & D-capaciteit en hard werken, hebben we toptechnologieën ontwikkeld voor onze poeder. Ondertussen werken we met onze klanten samen met allerlei methoden, contractonderzoek, aangepaste synthese, aangepaste productie, we zouden ons best doen om al onze klanten tevreden te stellen met hun vereisten.
  • Ons bedrijf is eigenaar van een sterk R & D-team dat enorme sommen geld zal investeren en zal samenwerken met binnenlandse universiteiten om meer nieuw steroïde poeder, anabole steroïde, injecteerbare steroïden en halffabrikaten steroïden te produceren om zich aan te passen aan de markt. We hebben meer dan 20 soorten productoctrooien tot 2010. Ons bedrijf verspreidt zich naar vele sectoren, waaronder fitnesscentra, klinieken, instellingen, farmaceutische industrie, enzovoort. We hopen een lange zakelijke relatie met de wereldwijde klanten op te bouwen. Van harte welkom uw inspectie en begeleiding.
  • We hebben ook de SGS-goedkeuring en ISO9001-certificering voor milieubeheersysteem doorstaan.
RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : RawsGear

Aantal werknemers : 200~400

Jaarlijkse omzet : 5000000-14000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%

Company Location: Dalong Street, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong Province. Friendship Building, No. 307, Roa

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China RawsGear Manufacturer Certificaten China RawsGear Manufacturer Certificaten China RawsGear Manufacturer Certificaten China RawsGear Manufacturer Certificaten