Kwaliteitsproduct, Veilige Levering, de Professionele Dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenLokaal Verdovingsmiddelenpoeder

Lidocaine Hcl Powder, lokaal anestheticum Drugs Raw Powder

Ik ben online Chatten Nu
China Victor Biotech Co.,Ltd. certificaten
China Victor Biotech Co.,Ltd. certificaten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Lidocaine Hcl Powder, lokaal anestheticum Drugs Raw Powder

Lidocaine Hcl Powder , Local Anesthetic Drugs Raw Powder
Lidocaine Hcl Powder , Local Anesthetic Drugs Raw Powder Lidocaine Hcl Powder , Local Anesthetic Drugs Raw Powder Lidocaine Hcl Powder , Local Anesthetic Drugs Raw Powder Lidocaine Hcl Powder , Local Anesthetic Drugs Raw Powder

Grote Afbeelding :  Lidocaine Hcl Powder, lokaal anestheticum Drugs Raw Powder Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: VKD
Certificering: GMP,ISO9001,SGS
Modelnummer: 73-78-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100gram
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak + karton
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 10Tons/kg
Gedetailleerde productomschrijving
Smeltpunt: 75-79℃ Opslagvoorwaarden: Ijskast (2-8°C)
Druk uit: Lucht en TNT, Fedex, EMS, DHL en Onze Veilige manier MQQ: 100gram
De Norm van de productproductie: USP36 of EP8, Internationale Farmacopee Aankomsttijd: 4-7 dagen
Exportmarkten: Globaal Verschijning: Wit poeder
EINECS: 612-079-4 Mw: 288.81
MF: C14H25ClN2O2 Rol: Lokale anesthesie
Hoog licht:

actuele lokale verdovingsmiddelen

,

Tetracainehcl Poeder


Het lokale Lidocaine van het Verdovingsmiddelenpoeder ruwe Poeder van waterstofchloride Lokale Verdovingsmiddelen
 

Een paar eenvoudige vragen
 

 1. Het Hoe kan ik koopt grote hoeveelheden tetracainewaterstofchloride, lidocaine, benzocaine en procaine in Brazilië, Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, enz.
   
 2. Ontruiming van het de inklaringsbedrijf van Uruguay, Paraguay, Brazilië, Canada, de V.S., het UK, Spanje, Zweden poedert de Speciale Tadalafil (cialis), Sildenafil (Viagra), en idocaine, benzocaine en procaine inklaringsbedrijf? voeg mijn WhatsApp_8618826483838 toe.
   
 3. Beginnend ordevolume 10 kgLidocaine waterstofchloride (Lidocaine hcl, Lidocaina)

 • Zuiverheid: 99.95%, USP36
 • Smeltpunt: 75-79℃
 • Rol: lokale anesthesie
 • Verschijning: Wit poeder
 • Exportmarkten: Globaal
 • Opslagvoorwaarden: Ijskast (2-8°C) of Koel en droog bij kamertemperatuur, die zonblootstelling vermijden

 
 
Wat is lidocaine waterstofchloride? Wat is het verschil tussen lidocaine waterstofchloride en lidocaine basis?
 

 • Lidocaine het waterstofchloride wordt gebruikt als lokaal verdovingsmiddel en antiarrhythmic drug. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor invasieve anesthesie, epidurale anesthesie, oppervlakteanesthesie (met inbegrip van mucosal anesthesie tijdens thoracoscopic of buikchirurgie) en zenuwblok. Kan ook worden gebruikt want ventriculaire voorbarig en ventriculaire Hartkloppingen na scherp myocardiaal infarct slaat
   
 • Italië, Spanje, Brazilië, Portugese mensen zoals Lidocaine waterstofchloride riep lidocainawaterstofchloride en Lidocaina-hcl. Lidocaine het waterstofchloride wordt opgelost in water en als wateragent over het algemeen gebruikt. Terwijl lidocaine de basis niet met water wordt opgelost, wordt het over het algemeen gebruikt als room. Een ander punt is dat de verdovingsmiddelenintensiteit van lidocaine waterstofchloride lichtjes zwakker is dan de lidocaine basis, en de verschijning is niet zo glanzend zoals de lidicianebasis.
   
 • De meeste mensen in de markt achtervolgen lidocaine waterstofchloride in vergelijking met lidocaine basis. Omdat lidocaine hcl in water wordt opgelost, staat het hen toe om experimenten te doen. Bijvoorbeeld in Brazilië. De mensen zijn scherp om lidocaine waterstofchloride te achtervolgen. Maar zij schijnen verkiezen lidocaine hcl voor onwettige doeleinden te gebruiken, gebruikend lidociane hcl die low-grade het mengen kwaliteit bij geavanceerde die mengsels wordt vergeleken te maken met tetracainewaterstofchloride worden gemaakt.


De Toepassingen van Lidocaine Waterstofchloride
 

 • 1. In de Braziliaanse markt, hebben de mensen lidocaine waterstofchloride met verscheidene andere punten gemengd die een low-grade mengsel bij het geavanceerde die mengsel wordt vergeleken te maken met tetracainewaterstofchloride wordt gemaakt. Nochtans, adviseert ons bedrijf niet het gebruik van lidocaine waterstofchloride voor onwettige doeleinden. Lidocaine het waterstofchloride zou in de ziekenhuizen, regelmatige regeringskantoren, en regelmatige tatoegeringswinkels moeten verschijnen.
   
 • 2. In Europa, maken de meeste mensen lidocaine waterstofchloride in geëindigd - producten en vragen hen op de oppervlakte van de huid aan lokale anesthesiedoeleinden zoals gekronkeld trauma, self-medication en tatoegeringen. Sommige Europese klanten hebben lidocinehcl met verscheidene andere chemische producten gemengd om een ander experimenteel product te maken.


Welke is beter voor lidocaine waterstofchloride dan tetracainehcl, procaine, benzocaine? Welke anesthesie sterker is?
 

 • 1, eerst en vooral, het is niet groter de intensiteit van lokale anesthesie, beter, maar kiest die u aanpast. Omdat groter de intensiteit van anesthesie, sterker de bijwerkingen. De meeste gemeenschappelijke zijdegevolgen zoals duizeligheid, duizeligheid, misselijkheid, het braken, doorsmelting, euforie, verwarring, vertroebelden visie, verwarring en de moeilijkheid die, grote dosissen kan strenge sinusbradycardie, hartstilstand etc. veroorzaken ademen.
   
 • 2, Vergelijking van lokale verdovingsmiddelenintensiteit: Van hcl>lidocaine>lidcainehcl> benzocaine > procaine>procaine van Dimethocaine>Dimethocainehydrochloride>tetracaine>tetracaine hcl.

 
Lidocaine is het waterstofchloride een douanekwestie in mijn land?
 

 • 1, Lidocaine waterstofchloride, als andere lokale verdovingsmiddelenproducten, wordt niet toegelaten in de meeste landen van de wereld en is belemmerd. De invoer van lidocaine waterstofchloride is inbegrepen tenzij toegelaten door de overheid.
   
 • 2, daarom, tetracainewaterstofchloride in Brazilië, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en andere landen zijn belemmerde punten en zijn belemmerd van het invoeren.
   
 • 3, Lidocaine waterstofchloride zijn niet verboden in China, maar in de komende jaren. De Chinese markt ziet niet de stroom van lidocaine waterstofchloride, en het komt uit in de ziekenhuizen en andere openbare instellingen en medische faciliteiten.
   
 • 4, kunnen wij uw pakketten door douane en Braziliaanse douane in diverse Europese landen veilig worden, omdat wij verscheidene ton per maand naar deze landen uitvoeren, zodat hebben wij inklaringsteams en inklaringsbedrijven in Europa en Brazilië.

 
Gelijkaardige producten aan Lidocaine waterstofchloride:
De mensen die Lidocaine waterstofchloride in de markt achtervolgen zullen ook de volgende lokale verdovingsmiddelenmaterialen achtervolgen:

 • Producten
 • Alias
 • Lidocaine/Lidocaine waterstofchloride
 • Lidocaina/Lidocaina hcl
 • Procaine/Procaine waterstofchloride
 • Procaina/Procaine hcl
 • Het Waterstofchloride van Dimethocaine/Dimethocaine
 • Hcl van Dimethocaina/Dimethocaine
 • Benzocaine
 • Benzocaina
 • Tetracaine/Tetracaine waterstofchloride
 • Tetracaina/Tetracaine hcl
 

 

Whatsapp: +8618971485175

E-mail: allenraws0437@gmail.com

Contactgegevens
Victor Biotech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Tel.: +8618971485175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons