Kwaliteitsproduct, Veilige Levering, de Professionele Dienst

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTetracaine Hydrochloride Poeder

Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

China Victor Biotech Co.,Ltd. certificaten
China Victor Biotech Co.,Ltd. certificaten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu

Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

China Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië leverancier
Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië leverancier Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië leverancier Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië leverancier

Grote Afbeelding :  Tetracaine Hcl Powder, Topical Local Anesthetic Powder in Brazilië

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: VKD
Certificering: ISO9001,SGS,GMP
Modelnummer: 136-47-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10gram
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak + karton
Levertijd: 24 uren
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Levering vermogen: 100kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Aankomsttijd: 4-7 dagen Exportmarkten: Globaal
Verschijning: Verschijning Druk uit: Lucht en TNT, Fedex, EMS, DHL en Ons Veilig Schip
MQQ: 10gram De Norm van de productproductie: USP36, Amerikaanse Farmacopee, Zuivere 99%
Toepassing: mens het bodybuilding
Hoog licht:

tetracaine hcl powder

,

benzocaine lidocaine tetracaine 15 5 5

                                 
               
Van het waterstofchloridebrazilië van Tetracaine van het Tetracainepoeder het actuele poeder

Basisdetails:
 

  
Naam Tetracainewaterstofchloride (tetracainehcl, tetracainawaterstofchloride)
Cas aantal 136-47-0
HPLC 99.7% zuiver
Verschijning Wit poeder
Toepassing Lokaal die verdovingsmiddelenpoeder, op het gebied van tatoegeringen, tandartsen, room wordt gebruikt

 

 

Het Hoe kan ik wordt tetracaine, lidocaine, benzocaine en procaine veilig in Canada, het UK, Spanje, Italië en Brazilië zonder veiligheidskwesties of wettelijke kwesties?

Wij kunnen u laten uw pakket veilig zonder problemen ontvangen. Omdat wij ons eigen inklaringsteam in deze plaatsen hebben. Wij zullen deze producten met de naam van het pesticide, zullen vervangen en uw pakket, ontruimen en zullen het dan naar uw hand door uw binnenlandse koeriersdienst verzenden. Maar uw orde is minstens 10 kg of meer.
 

 

 

 

Wat is tetracainewaterstofchloride?

 • De farmacodynamica Deze drug is een lang-handelt ester lokaal verdovingsmiddel. Het effect van randzenuwen is gelijkaardig aan dat van andere lokale verdovingsmiddelen. Het kan de doordringbaarheid van het celmembraan veranderen in natriumionen en de toevloed van natriumionen verhinderen, waarbij het actiepotentieel tot het Tegenhouden van het actiepotentieel wordt vertraagd, resulterend in verlies van zenuwopwinding en geleiding, onbekwaam om informatie door te geven. De drug is oplosbaarder dan procaine, heeft sterke penetrability, en is snel en vast in combinatie met zenuwweefsel. Het verdovingsmiddeleneffect is 5 tot 10 keer sterker dan procaine, en de effect tijd is 8 keer dat van procaine, maar de giftigheid is 10 keer groter.
 • De farmacokinetica Deze drug heeft hoogte - vette oplosbaarheid en kunnen mucosa doordringen. Het wordt 1 tot 3 minuten van kracht tijdens actuele anesthesie 60 tot 90 minuten. Het subarachnoid blok is efficiënt 3 tot 5 minuten en duurt 2 tot 3 uren. Wanneer de adrenaline wordt toegevoegd, wordt de duur uitgebreid tot 4 tot 6 uren. Het wordt hoofdzakelijk gehydroliseerd door plasmapseudocholinesterase, en metabolites zijn p-aminobenzoic zuur en dimethylaminoethanol. Het wordt hoofdzakelijk afgescheiden door de nieren in de vorm van metabolites, en een klein bedrag wordt afgescheiden in de vorm van urine.


Wat is de rol van tetracainewaterstofchloride?

 • Dit product is een lang-handelt ester lokaal verdovingsmiddel. Zijn actiekenmerken zijn: sterke het doordringen macht, geschikt voor actuele anesthesie, geen vaatvernauwing na oogdalingen, uitgezette leerlingen, hoornvliesschade en andere die bijwerkingen, vaak in oftalmologie wordt gebruikt. De lokale anesthesie en de giftigheid zijn ongeveer 10 keer groter dan procaine. Na de injectie, langzaam verscheen het verdovingsmiddeleneffect (ongeveer 10 minuten), en het metabolisme was langzaam na absorptie.
   
 • De lokale anesthesietijd was ongeveer zolang 3 IJ, H, - J. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor oppervlakteanesthesie van de ogen, neus en keelmucosa, en voor geleidingsanesthesie en epidurale anesthesie zelden gebruikt. wegens zijn hoge giftigheid, wordt het over het algemeen niet gebruikt voor infiltratieanesthesie.


wat is de dosering van Tetracaine-waterstofchloride?

 

 • 0,5% isotone oplossing van ~ 1% voor oftalmologie, de oplossing van 1% ~ 2% voor neus, keelnevel of tracheale intubatie; 0,1% oplossing ~ 0,5% voor urinelandstreek mucosal anesthesie. Epidurale anesthesie: Het gebruik 0,2% tot 0,3% oplossing, de maximumdosis is neen meer dan 1 tot 2 mg per het lichaamsgewicht van kg.
   

Gelieve te besteden aandacht aan de bijwerkingen van tetracainewaterstofchloride

 • 1. Zij die voor andere esters en lokale verdovingsmiddelen allergisch zijn kunnen ook voor deze drug allergisch zijn.
   
 • 2. Contra-indicaties (1) hen die voor deze geneeskunde of andere ester lokale verdovingsmiddelen allergisch zijn. (2) hen die voor p-aminobenzoic zuur en zijn derivaten allergisch zijn. (3) die met strenge allergische grondwet.
   
 • 3. Gebruik voorzichtig (1) de daling van de concentratie van plasmapseudocholinesterase. (2) strenge hartkwaal, schok (3) Kinderen onder 5 jaar oud.
   
 • 4. Het effect van drugs op zwangerschapsa hoop van wordt progesterone afgescheiden tijdens zwangerschap, die de gevoeligheid tot lokale verdovingsmiddelen kan verhogen. Wanneer de zwangere vrouwen lokale verdovingsmiddelen voor epidurale blokkade gebruiken, zou de dosering moeten worden verminderd. De V.S. Food and Drug Administration (FDA) classificeren de zwangerschapsveiligheid van deze drug als Class C.
   
 • 5. Het effect van drugs bij het de borst geven zijn Er geen rapporten van drugafscheiding in melk geweest.

Welke beter is voor tetracainewaterstofchloride met tetracaine, procaine, lidocaine, en benzocaine? Welke anesthesie sterk is?

 • Het Tetracainewaterstofchloride wordt hoofdzakelijk gebruikt voor mucosal anesthesie omdat het ook hoogst giftig is en mucosa kan doordringen.
   
 • Rol: Lokale verdovingsmiddelen. Lokale verdovingsmiddelenintensiteit: benzocaine > procaine>procainehcl van tetracaine>tetracainehcl>lidocaine>lidcaine hcl>, zal maar de overeenkomstige bijwerkingen ook stijgen


Tetracaine fysieke kaart/de fysieke kaart van het tetracainewaterstofchloride

 


 

Contact: Allen

Whatsapp: +8618971485175

E-mail: allenraws0437@gmail.com

Contactgegevens
Victor Biotech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)