Kwaliteitsproduct, Veilige Levering, de Professionele Dienst

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Victor Biotech Co.,Ltd.

China Victor Biotech Co.,Ltd. certificaten
China Victor Biotech Co.,Ltd. certificaten
Goed. Ik ontving mijn 500 kg lidocaine-pakket in het VK binnen 12 dagen. Hun Europese inklaringsteam is krachtig. Dit is wat ik wil

—— Liam Sneddon - UK

Hun steroïdepoeder en tetracaïne, lidocaïne en benzocaïnepoeders zijn uitstekend

—— Santino - Spanje

Het pakket dat ik eerder kocht, werd vastgehouden door de douane. Ik kocht 300 kilo benzocaine naar Canada zonder problemen met de douane. Ze zorgden ervoor dat ik het pakket binnen 17 dagen ontving. Ze hebben zo'n geweldig douaneteam in Canada

—— Alex Colley - Canada

Er zijn geen douanezaken met het tetracaine-hydrochloride en steroïdenpoeder dat ik heb gekocht. Zij deden het

—— Markcylano Alves - Brzail

Ik ben online Chatten Nu

Victor Biotech Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Victor Biotech Co.,Ltd. Victor Biotech Co.,Ltd. Victor Biotech Co.,Ltd. Victor Biotech Co.,Ltd. Victor Biotech Co.,Ltd. Victor Biotech Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TY-Chemie
Aantal werknemers : 200~400
Jaarlijkse omzet : 5000000-14000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%
Company Location: Dalong Street, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong Province. Friendship Building, No. 307, Roa 


Europese markt, Geen douanekwesties door ons

U kunt uw pakket binnen 7-9 dagen zonder enige douanekwesties in Uw Land veilig ontvangen

Maar

De Min Order-hoeveelheid is 10kg op zijn minst voor Lokaal Verdovingsmiddelenpoeder

De Min ordehoeveelheid is 100gram op zijn minst voor Steroïden

Wij hebben ons eigen inklaringsteam in Europa. Maar wij zijn werkelijk niet geinteresseerd in kleine ordepakketten. Dank u voor uw samenwerking
 
Victor Biotech Co. , Is Ltd een professioneel bedrijf, dat zich in zich het ontwikkelen specialiseerde, vervaardigend, distribuerend steroid hormoonpoeder en technologie Ter plaatse en het materiaal van de verdovingsmiddelen de powder.with geavanceerde productie, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal. Heilige biologisch heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld.

China Victor Biotech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Victor Biotech Co. , Ltd in etc. de productie van anabool steroid hormoon ruw poeder met inbegrip van Testosteronpropionaat, Testosteron Enanthate, Trenbolone-Acetaat, Boldenone Undecylenate, Oxandrolone, Drostanolone-Propionaat, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering en beste pre-sale en de naverkoopdienst zijn onze belofte aan de klanten. Zij worden wijd gebruikt in de industrieën zoals drugs, voedsel, dranken, schoonheidsmiddelen, voedselsupplement, gezondheidszorgproduct.

Heilige biologisch volgt altijd het doel van „bevredigend van klant en kwaliteit eerst“. Met heel wat goede reputatie en vertrouwensvormklanten, hebben onze producten uitgevoerd naar de V.S., Brazilië, Canada, Duitsland, het UK, Spanje, Australië en veel andere gebieden. Wij bouwen samenwerkingsverhouding op lange termijn met alle klanten.

China Victor Biotech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1
China Victor Biotech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2
 

Victor Biotech Co. , Heeft Ltd hoogte - kwaliteitsproducten in de stric GMP omstandigheden ontwikkeld en veroorzaakt. De kwaliteitscontrole en de kwaliteitsborging worden prioriteits gegeven om aan internationale farmacopeespecificaties en de eisen van de speciale klant te voldoen. · De methode van Analyse voor het testen van onze materialen wordt bevestigd om de reproduceerbare resultaten te geven· Alle analytische testprocedures en productieprocedures zijn goed gedocumenteerd en de revisie wordt ondernomen vanaf gespecificeerd protocol. · De tendensanalyse van gezuiverd water en de eindproducten worden gehandhaafd. · De stabiliteitsstudie is een zeer belangrijk gebied van kwaliteitsassuance. verbetert onophoudelijk de kwaliteitsbewaking door het instrument van een volledig, geavanceerd, wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem volgens huidige GMP, nationale en internationale normen. Wij waarborgen dat elk product onder strikte controles zal worden vervaardigd, die constant aan huidige veiligheidsnormen, doeltreffendheid, kwaliteit en zuiverheid voldoen. De kwaliteit is een bewuste verplichting en een permanent doel om de hoge verwachting van onze klanten aan te passen. De voortreffelijkheid in kwaliteitssystemen zal door de teaminspanning met opgeleid personeel worden bereikt. De kwaliteit is de verantwoordelijkheid van alle personen betrokken bij productie.

Nu, Victor Biotech Co. , Draagt Ltd zijn hoge snelheidsontwikkeling en een partij tot R&D van zijn nieuwe producten en de kwaliteitsverbetering bij. Onder de geloofwaardigheid en win-win principe, heilige zal biologisch aan cultuurinnovatie wijden om uitstekende producten en de beste dienst aan onze klanten te verlenen.
Wij al werknemer die de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit aanhangen die vooruit“, hebben wij behulpzame verhoudingen op lange termijn en stabiele met vele ondernemingen in binnenlandse en overzee markten gevestigd firforging. Met superieure producten en de volledige diensten, elk van onze personeelsleden oprecht welkome vrienden om ons voor onderhandeling en samenwerking te bezoeken om beter morgen te creëren.


 

China Victor Biotech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Victor Biotech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ben

Tel.: WhatsApp+8613657291547

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)